Výzva karlovarské agentury rozvoje podnikání

"Podnikatelé v Karlovarském kraji – sdílejte s námi inovační úspěchy a zkušenosti“ – tak zní výzva Karlovarské agentury rozvoje podnikání (KARP), která míří na 63 tisíc podnikatelů v našem kraji. Pandemická situace v posledním roce ovlivnila většinu z nich a přiměla je, možná nevědomě, k zavádění inovací do svého byznysu a k němu přidružených procesů.

dezinfekce

Co se vlastně za pojmem inovace skrývá? Inovace ve své zjednodušené podobě znamená zdokonalení. Výsledkem inovací je vždy zlepšený proces, výrobek, služba či cokoliv dalšího nejen z pohledu ekonomického, ale také z pohledu životního prostředí či změn ve společnosti. 

Vzájemně se motivovat k zavádění inovací a sdílet zkušenosti je velmi důležité. Proto Karlovarská agentura rozvoje podnikání připravuje rozhovory a články na téma inovace v Karlovarském kraji. Obrací se na všechny podnikatele a podnikatelky našeho kraje s výzvou. Máte-li zájem představit své inovační či podnikatelské aktivity a úspěchy široké veřejnosti, přihlaste se do plánované PR kampaně, která bude představovat úspěchy firem z našeho regionu.

Zájemci se mohou hlásit do 25. dubna 2021 na email: eva.dolenska@karp-kv.cz. 


Zdroj: Krajské listy Karlovarského kraje

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy