Hůrky: Pozvánka na akci Uspávání medvědů

V sobotu 30. října se uskuteční Uspávání medvědů. Sraz účastníků akce, která se vloni kvůli koronavirovým opatřením vlády neuskutečnila, je v 10:30 hodin v Hůrkách, na konci ulice Na Hůrkách. Cílem bude zdolat zhruba dva kilometry dlouhou trasu na Goethovu vyhlídku s převýšením zhruba devadesáti metrů. Cestou, která je vhodná i pro kočárky, děti uspí medvědy, a to například produkcí na vlastní přinesené hudební nástroje nebo díky připravené a odrecitované básničky.

dezinfekce

Až se to podaří, budou děti hledat truhlu se sladkým pokladem. Na jeho pořízení budou pořadatelé vybírat dvacet - třicet korun na dítě. Na Goethově vyhlídce bude připraveno občerstvení, kde bude možné zakoupit dětem limonádu, maminkám kávu a tatínkům pivo. K posezení je tam postavená krytá pergola se stoly a lavicemi, vedle které je umístěn koš na rozdělání ohně. Na něm si účastníci opečou vlastní přinesené vuřty.

Kdo bude mít zájem, může se individuálně rozhodnout, zda půjde na Goethovu rozhlednu obdivovat krásu Karlových Varů a okolních lázeňských lesů. Do Hůrek jede v 10.07 autobus MHD č. 8. Možností parkování osobních vozidel v Hůrkách příliš není. Akci s mnohaletou tradicí pořádá Spolek přátel Počeren a Josefa Loschmidta.


Zdrpj: Roman Šilpoch

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy