Hůrky: Střet nastal v protisměru

Dopravní nehoda na silnici 1/6 u tzv. Vřídýlka.

dezinfekce

V úterý dne 6. června 2017 krátce po půl třetí odpoledne řídil 20letý muž z Karlovarska osobní automobil značky Volkswagen po silnici 1/6 ve směru od Karlových Varů na Prahu. Přibližně 50 metrů za křižovatkou na obec Hůrky zřejmě nepřizpůsobil rychlost a v zatáčce na mokrém povrchu uvedl vozidlo do smyku. Vjel mimo komunikaci, kde narazil do svodidel a poté přejel do protisměru, kde narazil do protijedoucího vozidla značky Mercedes, které řídil 34letý cizinec, a to bylo následně odraženo mimo komunikaci.

Při dopravní nehodě došlo k lehkému zranění řidiče vozidla Volkswagen a jeho spolujezdkyně a dále k lehkému zranění řidiče vozidla Mercedes a jeho tří spolucestujících. Ti všichni byli převezeni k lékařskému ošetření do nemocnice.

S oběma řidiči policisté provedli orientační dechovou zkoušku na přítomnost alkoholu, která vyšla negativně. Silnice byla zcela uzavřena a dopravu na místě řídili policisté objízdnou trasou pro osobní vozidla přes obec Hůrky. Škoda byla předběžně odhadnuta na částku kolem 150 tisíc korun. Provoz na komunikaci byl zcela obnoven krátce před 18.00 hodinou.

nprap. Zuzana Týřová

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy