Horní Vojtanov, Cheb: Policie pátrá po 14leté dívce

Chebští kriminalisté pátrají po pohřešované 14leté dívce z Horního Vojtanova, která je přibližně 160 cm vysoké hubené postavy, má černé polodlouhé vlasy a hnědé oči a na levém předloktí zahojené jizvy.

dezinfekce

Další informace k pohřešované dívce naleznete zde (v případě, že tento odkaz již není aktivní, byla hledaná osoba nalezena).

Pohřešování dívky oznámila její matka, která uvedla, že od pondělí dne 30. 8. 2021 od 12:00 hodin pohřešuje svojí dceru, která odešla z místa svého současného bydliště v Chebu a do současné doby se k matce nevrátila. Pohřešovaná má u sebe mobilní telefon, který je nedostupný. Dívka měla na sobě naposledy světlé potrhané džíny, bílé ošoupané tenisky Nike, černé triko, tmavou koženou bundu do pasu a s sebou může mít kabelu kostkovaného vzoru bílo-černé barvy a černý vak zn. Puma. Dívka z domova takto utekla již několikrát. Pohřešovaná netrpí žádnými psychickými problémy a rovněž neužívá žádné léky.

V případě jakýchkoliv informací k pohřešované dívce volejte na bezplatnou telefonní linku 158 nebo se obraťte na nejbližší policejní služebnu.

kpt. Bc. Zuzana Týřová

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy