Horní Slavkov: Vnikl do bytu a napadl jeho majitele

Třiatřicetiletý muž ze Sokolova měl na začátku června letošního roku přijít po předchozích sporech za svým známým v Horním Slavkově. Po zazvonění na zvonek muž otevřel dveře do svého bytu, a když si všiml, že u dveří stojí třiatřicetiletý muž, tak se je měl snažit okamžitě zavřít. To se mu ale už nepovedlo. Muž měl vejít do bytu a jeho majitele několika ranami udeřit do oblasti hlavy.

dezinfekce

Ten měl po útoku spadnout na zem, ale muž měl i nadále ve fyzickém napadání pokračovat. Následně měl vzít poškozenému peněženku a z té odcizit finanční hotovost. Před svým odchodem z bytu měl napadenému muži ještě vyhrožovat.

Po provedených šetřeních policisté muže zadrželi. Sokolovští kriminalisté zahájili trestní stíhání a třiatřicetiletého muže obvinili ze spáchání zvlášť závažného zločinu loupeže a přečinů porušování domovní svobody, ublížení na zdraví a vydírání.

Následně kriminalisté podali státnímu zástupci podnět k vydání návrhu na vzetí obviněného do vazby, který jej akceptoval. Muže poté poslal soudce do vazební věznice.

V případě prokázání viny mu nyní hrozí trest odnětí svobody až na deset let.

nprap. Jakub Kopřiva

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy