Horní Slavkov: Policie hledá svědky dopravní nehody

Sokolovští dopravní policisté pátrají po svědcích dopravní nehody, která se stala v úterý 15. června letošního roku kolem 14:15 hodin na silnici číslo II/209, konkrétně poblíž Horního Slavkova. Tehdy mělo dojít ke střetu osobního automobilu značky BMW s vozidlem značky Mercedes.

dezinfekce

Jednapadesátiletý cizinec měl jet s vozidlem značky BMW z Horního Slavkova směrem na Loket. Za ním měl jet automobil značky Mercedes, který řídil jednadvacetiletý mladík. Před pravotočivou zatáčkou mělo dojít ke střetu přední části automobilu značky Mercedes se zadní částí vozidla značky BMW.

Při této dopravní nehodě naštěstí nedošlo k žádnému zranění. Oba řidiči se podrobili orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která u obou vyšla s negativním výsledkem.

Policisté žádají případné svědky této dopravní nehody, kteří v inkriminovanou dobu místem procházeli či projížděli, a nehodu mohla zaznamenat palubní kamera v jejich vozidle, aby volali na bezplatnou telefonní linku 158.

Informace k této dopravní nehodě, které pomohou při vyšetřování, je taktéž možné sdělit policistům na kterémkoliv obvodním oddělení.

nprap. Jakub Kopřiva

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
so 10.07.2021 09:00




0 +
 

Hlavní zprávy