Hledáte originální doplňky do vaší kuchyně? Zkuste keramické nádobí z e-shopu HomeDecorHome.cz

Keramika stále letí, a proto i v e-shopu s ručně vyráběnými doplňky a dekoracemi najdete keramické produkty od nádobí až po doplňky.

dezinfekce

Na e-shopu www.homedecorhome.cz na vás čeká široký výběr nádherných a originálních dekorací, které se hodí pro různé příležitosti během celého roku. Vyberte si krásné keramické hrnky a další kuchyňské potřeby.

Keramické nádobí i přírodní dekorace do vaší kuchyně

Slaďte nádobí v kuchyni pomocí puntíkatých keramických hrníčků. Vybrat si můžete mezi bílým hrnkem s černými puntíky nebo černým hrnkem s bílými puntíky, můžete je i zkombinovat a vytvoříte tak pěkný kontrast. Krásným doplňkem se může stát také světle růžový hrnek se vzorem květin, který krásně zapadne do kuchyně laděné do venkovského stylu. Na ovoce můžete použít keramickou misku z limitované série.

Vpusťte kousek přírody do vašeho domova v podobě přírodního masivního listu palmy Galera, kam můžete taktéž uložit ovoce nebo jej proměňte na zajímavou dekoraci přidáním písku a voňavé sojové svíčky či umělých květin.

Provoňte kuchyň ručně vyrobenými sojovými svíčkami

Svíčky vyrobené ze sóji podporují ekologii a jejich hořící plamínek neprodukuje nežádoucí látky jako běžné svíčky, které negativně ovlivňují naše zdraví. Vybrat si můžete ze zajímavých tvarů i vůní. Ručně vyrobené sojové svíčky, které najdete na e-shopu HomeDecorHome.cz si zamilujete už na první pohled. 

Objevte další dekorace, které užijete po celý rok

Celoroční dekorace udávají styl vašeho domova. Vyberte si tu, která zapadá do vašeho interiéru svou barvou či vzhledem a užívejte si domácí pohody po celý rok. Jaké dekorace vybrat? Může se jednat o samolepky na zeď, květinové dekorace, stylové úložné boxy, věšáky, obrazy, fotorámečky, mísy a mnoho dalšího.

Chcete vytvořit dekoraci na míru? 

Ručně vyrobené produkty z e-shopu www.homedecorhome.cz pochází od lokálních tvůrců z Plzně. Každý výrobek je jedinečný. Máte představu o dekoraci na míru? Neváhejte kontaktovat tvůrce z Home Decor Home.

HOME DECOR HOME
Kardinála Berana 1092/14, 301 00 Plzeň

E-shop
: www.homedecorhome.cz
Tel
.: +420 702 095 337
E-mail
: info@homedecorhome.cz
Facebook
Home Decor Home
Instagram
: homedecorhome_cz

Zdroj fotografie: www.homedecorhome.cz


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy