Františkovy Lázně, Sokolov: Dvě nehody. Policie hledá svědky

1) Chebští kriminalisté pátrají po svědcích dopravní nehody, která se stala ve čtvrtek 8. října letošního roku kolem 20:36 hodin ve Františkových Lázních. Čtyřicetiletá žena měla řídit osobní automobil značky Škoda a ve směru jízdy od ulice Francouzská směrem k ulici Máchova měla zřejmě přehlédnout chodkyni přecházející vozovku mimo přechod pro chodce.

dezinfekce

Žena měla do vozovky vstoupit poblíž Městských sadů a následně mělo dojít ke střetu s přední částí vozidla značky Škoda.

Kriminalisté žádají případné svědky této dopravní nehody, kteří v inkriminovanou dobu místem procházeli či projížděli a nehodu mohla zaznamenat palubní kamera v jejich vozidle, aby volali na bezplatnou telefonní linku 158 nebo se obrátili na chebské kriminalisty na telefonním čísle 974372339.

Informace k této dopravní nehodě, které pomohou při vyšetřování, je taktéž možné sdělit policistům na kterémkoliv obvodním oddělení.

2) Dopravní policisté pátrají po svědcích dopravní nehody, která se stala v sobotu 12. prosince 2020 kolem 23. hodiny poblíž čerpací stanice v Sokolově. Na silnici třetí třídy, konkrétně na křižovatce v ulici K. H. Borovského, měl řidič osobního automobilu značky Volkswagen, který jel ve směru od centra na obec Staré Sedlo, vyjet mimo pozemní komunikaci a přední částí vozidla narazit do sloupku svislé dopravní značky a orientačního sloupku žluto-černé barvy. Řidič měl následně od automobilu odejít, aniž by splnil zákonem stanovené povinnosti účastníka po dopravní nehodě.
 
Policisté šetřením zjistili, že v ulici Mánesova se na parkovišti nacházel muž se ženou, kteří měli jít od parkoviště směrem k panelovým domům. Muž měl na sobě oblečenou červenou bundu, tmavší kalhoty a v pravé ruce držel tašku bílé barvy. Žena byla oblečená do kabátu zelené barvy, světlých kalhot a v levé ruce měla kabelku. Oba měli pravděpodobně tmavší vlasy. Ve chvíli, kdy došlo k dopravní nehodě, tak se oba dva měli otočit a jít směrem k místu nehody, kde měli pomáhat s vyproštěním vozidla značky Volkswagen.
 
Vzhledem k tomu, že se jedná o svědky, kteří mohou výrazně pomoc při vyšetřování této dopravní nehody, tak policisté žádají, aby volali na bezplatnou telefonní linku 158 nebo se obrátili na Dopravní inspektorát v Sokolově v ulici Jednoty 1773.


nprap. Jakub Kopřiva

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky


Hlavní zprávy