Drmoul: Požár garáže se rozšířil i na rodinný dům

V Drmoulu u Mariánských Lázních začal v noci ze soboty na neděli hořet dílna a garáž u rodinného domu, který zároveň slouží jako ubytovací prostor. Dům po vypuknutí požáru opustilo sedm osob. Požár se z dílny rozšiřoval i na vedle stojící dům, zasáhl štítovou stěnu a podkrovní prostor.

dezinfekce

Likvidace požáru trvala až do ranních hodin, kdy bylo nutné rozebrat část střechy. Pro osoby, které dům opustily při požáru, bylo potřeba zajistit náhradní ubytování. Kromě hasičů z Karlovarského kraje zasahovali na místě i kolegové z Plzeňského kraje. Výše škody a příčina požáru je v šetření.

V minulém týdnu, a to dne 22. července v Drmoulu u Mariánských Lázní hořely uskladněné balíky sena. Požár zasáhl více než polovinu všech balíků v seníku. Na místě zasahovalo sedm jednotek hasičů, pomáhali rovněž kolegové z Plzeňského kraje.

Bylo nutné vyvézt všechny balíky ze seníku ven, kde je hasiči prolévali vodou. S vyvážením pomáhal majitel objektu se svojí technikou. Hasiči byli na místě celý večer, kdy celou noc hlídali seník, aby nedošlo k dalšímu rozhoření uskladněných balíků slámy. Od ranních hodin pak pokračovalo vyvážení balíků slámy ven z objektu a jejich dohašování.

Příčina požáru a výše škody je v šetření.


Zdroj: fb HZS Karlovarského kraje

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 26.07.2021 15:00




0 +
 

Hlavní zprávy