Drmoul: Policie hledá svědky dopravní nehody

Policisté z chebského dopravního inspektorátu pátrají po svědcích dopravní nehody, která se stala ve středu 2. června letošního roku kolem 12:15 hodin na silnici č. I/21 u obce Drmoul na Chebsku. Pětadvacetiletý muž měl řídit nákladní automobil značky Volkswagen ve směru od Plané na Mariánské Lázně. V blízkosti obce Drmoul měl náhle uvidět motocyklistu, který měl zpoza dvou nákladních automobilů začít do zatáčky předjíždět.

dezinfekce

Aby pětadvacetiletý řidič zabránil střetu, tak měl s nákladním automobilem vybočit ze svého směru jízdy a najet mimo pozemní komunikaci na travnatou plochu. Po tomto manévru měl havarovat v silničním příkopě, kde se měl několikrát převrátit přes střechu vozidla, které nakonec zůstalo stát na pravém boku.

Při dopravní nehodě neutrpěl pětadvacetiletý řidič naštěstí žádné zranění. Po nehodě se podrobil orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která vyšla s negativním výsledkem.

Motocyklista měl mít na sobě ochrannou přilbu a nejspíše byl oblečen do oblečení černé barvy.

Policisté žádají případné svědky této dopravní nehody, kteří v inkriminovanou dobu místem procházeli či projížděli a nehodu mohla zaznamenat palubní kamera v jejich vozidle, aby volali na bezplatnou telefonní linku 158.

Informace k této dopravní nehodě, které pomohou při vyšetřování, je taktéž možné sdělit policistům na kterémkoliv obvodním oddělení.

nprap. Jakub Kopřiva

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
04.06.2021 15:30




0 +
 

Hlavní zprávy