Doubrava: Policie stále pátrá po pachateli loupeže

V pátek dne 12. července 2019 přesně v poledne došlo v Aši – část Doubrava k loupežnému přepadení. Toho se měl dopustit dosud neznámý maskovaný pachatel, jenž byl přibližně 180 cm vysoké postavy a byl oblečen do teplákové soupravy s kapucí tmavé barvy.

dezinfekce

O této loupeži jsme vás již informovali zde.

Chebští kriminalisté nadále prověřují případ loupežného přepadení ze dne 12. 7. 2019. K popisu dosud neznámého pachatele může Policie ČR uvést, že byl přibližně 180 – 185 cm vysoké štíhlé postavy, bílé pleti a plešatý. Na sobě měl při činu sportovní černé tepláky s vyobrazením bílého nápisu A C A B na pravé nohavici a bílého nápisu 13 12 na zadní straně tepláků v oblasti hýždí. K nim měl oblečenou sportovní černou bundu přes hlavu s kapucí, s dvěma podélnými bílými pruhy na obou rukávech a s nápisem bílé barvy Londsdale na levé straně v oblasti hrudníku. Na nohou měl černé sportovní boty.

Policisté žádají veřejnost, aby v případě jakékoliv informace k pachateli, která by jim pomohla k jeho dopadení, zavolali na tísňovou linku 158 nebo se obrátili na jakoukoliv policejní služebnu.


nprap. Bc. Zuzana Týřová

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky


Hlavní zprávy