Dalovice: Pohřešovanou ženu nalezli u kolejí

Ve středu 12. května letošního roku krátce po 17. hodině oznámil na tísňovou linku 158 třiačtyřicetiletý muž, že jeho bývalá manželka není v místě svého trvalého bydliště a zřejmě se chce pokusit spáchat sebevraždu. Jeho bývalá manželka mu měla uvést, že spolykala léky.

dezinfekce

Policisté po ženě začali okamžitě pátrat v Karlových Varech a okolí. Několik hlídek pátralo zejména v okolí železničních tratí, protože právě tam se měla pohřešovaná šestačtyřicetiletá žena podle posledního telefonátu nacházet.

Do pátrání se zapojil také policejní psovod se služebním psem Jackpotem. Ten se společně s policistou vydal po kolejích směrem na nádraží v Dalovicích. Při propátrávání traťového svahu psovod zahlédl v trávě ležící ženu. Pohřešovanou, která byla dezorientovaná a usínala, psovod se služebním psem Jackpotem nalezl zhruba v 17:55 hodin, tedy po necelé hodině od oznámení.

Následně policisté šestačtyřicetileté ženě poskytli prvotní ošetření a překryli jí izotermickou fólií. Po několika málo minutách na místo dorazila zdravotnická záchranná služba, která poté ženu převezla do nemocnice.

nprap. Jakub Kopřiva

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy