Chodov: Ve městě se představí největší hvězdy českého plážového volejbalu

Beachvolejbalové kurty v Chodově hostí o víkendu Tipsport Beach Series Český pohár žen a Uniqa Český pohár mužů za účasti nejlepších párů České republiky. Mezi ženami nebude chybět favorizovaný pár ve složení Barbora Hermannová a Markéta Nausch Sluková. Mezi muži budou chtít své dosavadní prvenství v žebříčku udržet Ondřej Perušič a David Schweiner.

dezinfekce

„To, že se v Chodově koná tak významná akce, jako je Český pohár žen a mužů, považujeme za velkou čest. Věříme, že si k nám najdou cestu fanoušci, kteří ukáží, že i u nás v Chodově umíme vytvořit skvělou atmosféru. Pro návštěvníky máme připravený doprovodný program, takže si budou moci odnést třeba tradiční plastovou postavičku Chodosáka. Kromě toho, že mají fanoušci jedinečnou šanci vidět největší hvězdy beach volejbalu, může být dalším lákadlem také to, že nedělní zápasy bude z místa živě vysílat Česká televize,“ uvedl předseda klubu BVC Chodov Jiří Tureček.                         

Na chodovských kurtech se bude konat čtvrtý turnaj v rámci republikové beachvolejbalové tour Českého poháru. Hlavní soutěže se zúčastní 24 ženských a 24 mužských týmů. V pátek je na programu kvalifikace. Během soboty a nedělního dopoledne proběhnou hlavní soutěže v mužské i ženské kategorii. Zápasy o umístění na stupních vítězů mezi ženami začnou v neděli ve 13 hodin, muži se pak o medaile utkají ve 13:45.                 

Návštěvníci, kteří přijedou auty, mohou využít velké parkoviště před vstupem do areálu BVC Chodov. Přímo na místě bude možné zakoupit si občerstvení. Vstup na akci je zdarma.


Zdroj: Krajské listy Karlovarského kraje

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 18.06.2020 16:00




0 +
 

Hlavní zprávy