Chodov: Napadl nezletilou dívku

Sokolovští kriminalisté zahájili trestí stíhání 40letého muže ze Sokolovska, kterého obvinili ze spáchání přečinů nebezpečné vyhrožování, výtržnictví a ublížení na zdraví. Takového jednání se měl dopustit v červnu v Chodově, kdy na místě veřejnosti přístupném měl nejprve zakřičet na nezletilou dívku, aby mu vrátila peníze. Poté měl k dívce přistoupit a plácnout jí přes hýždě.

dezinfekce

Dívka se společně se svou kamarádkou dala na útěk. Ještě v ten samý den měl obviněný muž opětovně spatřit tu samou nezletilou dívku s její kamarádkou. Když na ní zakřičel, obě se opět daly na útěk. Muž však dívku doběhl a několikrát jí měl udeřit do obličeje a těla. Přitom na ní měl křičet vulgárními výrazy a vyhrožovat jí fyzickým napadením, což v dívce způsobilo důvodnou obavu o její život a zdraví. Poškozená dívka vyhledala lékařské ošetření, kdy byla několik týdnů omezena v obvyklém způsobu života.

Výtržnictví se měl obviněný muž dopustit opakovaně. V případě prokázání viny mu tak hrozí trest odnětí svobody až na pět let.

kpt. Bc. Zuzana Týřová

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 23.11.2021 09:00




0 +
 

Hlavní zprávy