Chlum Svaté Maří: Srážka Dacie s Mercedesem. Škoda přes milion

Ve čtvrtek 8. července letošního roku došlo kolem 17:30 hodin na silnici třetí třídy poblíž obce Chlum Svaté Maří na Sokolovsku k dopravní nehodě. K té mělo dojít tak, že řidička osobního automobilu značky Dacia, jedoucího od obce Dasnice, na křižovatce zřejmě nerespektovala dopravní značení a nedala přednost vozidlu značky Mercedes-Benz.

dezinfekce

To jelo po hlavní pozemní komunikaci ve směru z Bukovan na Chlum Svaté Maří. Následně mělo dojít ke střetu boční části vozidla značky Dacia s přední částí automobilu značky Mercedes-Benz.

Při dopravní nehodě došlo ke zranění řidičky osobního vozidla značky Dacia a jejího dvacetiletého spolujezdce. Oba byli převezeni na vyšetření do nemocnice v Karlových Varech.

Řidiči obou vozidel se podrobili orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která u obou vyšla s negativním výsledkem.

Škoda na vozidle značky Dacia byla předběžně odhadnuta na částku 50 tisíc korun. Škoda na automobilu značky Mercedes-Benz byla předběžně odhadnuta na částku jeden milion korun.

Přená příčina a okolnosti této dopravní nehody jsou předmětem dalšího šetření.

nprap. Jakub Kopřiva

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 15.07.2021 13:30




0 +
 

Hlavní zprávy