Chebsko: Vniknul do bytu své bývalé přítelkyně

Chebští kriminalisté zahájili trestní stíhání čtyřiatřicetiletého muže z Chebska, kterého obvinili ze spáchání přečinů krádeže a porušování domovní svobody.

dezinfekce

Obviněný muž měl ve druhé polovině září loňského roku krátce před dvanáctou hodinou v jedné obci na Chebsku přijít k bytu své bývalé přítelkyně. Nejdříve se snažil boucháním přimět dvaatřicetiletou ženu k otevření vstupních dveří. Když žena dveře neotevřela, obviněný muž je vyrazil, čímž se dostal do vnitřních prostor bytu. Následně měl dojít do kuchyně, kde ženu fyzicky napadl a vulgárně jí urážel. Na kuchyňské lince si všimnul položeného tabletu, který poškodil. Z bytu měl následně odcizit dřevěnou židli a také batoh s finanční hotovostí a poté odejít. 

O několik týdnů později měl krátce před dvacátou hodinou ve stejné obci vstoupit na pozemek u domu. Poté měl neuzamčenými dveřmi vstoupit do vnitřních prostor domu, ve kterém se nacházela dvaatřicetiletá žena se svým současným dvaačtyřicetiletým přítelem. Toho měl obviněný muž vulgárně urážet a také fyzicky napadnout. 

V případě prokázání viny hrozí čtyřiatřicetiletému muži trest odnětí svobody až na tři roky. 

nprap. Jan Bílek

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy