Chebsko: Vniknul do bytu své bývalé přítelkyně

Chebští kriminalisté zahájili trestní stíhání čtyřiatřicetiletého muže z Chebska, kterého obvinili ze spáchání přečinů krádeže a porušování domovní svobody.

dezinfekce

Obviněný muž měl ve druhé polovině září loňského roku krátce před dvanáctou hodinou v jedné obci na Chebsku přijít k bytu své bývalé přítelkyně. Nejdříve se snažil boucháním přimět dvaatřicetiletou ženu k otevření vstupních dveří. Když žena dveře neotevřela, obviněný muž je vyrazil, čímž se dostal do vnitřních prostor bytu. Následně měl dojít do kuchyně, kde ženu fyzicky napadl a vulgárně jí urážel. Na kuchyňské lince si všimnul položeného tabletu, který poškodil. Z bytu měl následně odcizit dřevěnou židli a také batoh s finanční hotovostí a poté odejít. 

O několik týdnů později měl krátce před dvacátou hodinou ve stejné obci vstoupit na pozemek u domu. Poté měl neuzamčenými dveřmi vstoupit do vnitřních prostor domu, ve kterém se nacházela dvaatřicetiletá žena se svým současným dvaačtyřicetiletým přítelem. Toho měl obviněný muž vulgárně urážet a také fyzicky napadnout. 

V případě prokázání viny hrozí čtyřiatřicetiletému muži trest odnětí svobody až na tři roky. 

nprap. Jan Bílek

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Vizovické Trnkobraní 2024

Hlavní zprávy

 

Hrady.cz - letní kulturní festival 2024