Chebsko: Řídili i přes uložený zákaz řízení

Hned trojici řidičů, kteří usedli za volant osobního automobilu i přes uložený zákaz řízení, řešili v pondělí 28. září letošního roku policisté na Chebsku.

dezinfekce

Policisté z Obvodního oddělení Cheb – město zastavili kolem 14:30 hodin v Chebu osobní automobil značky Škoda, který řídil jednačtyřicetiletý muž z Českých Budějovic. Při silniční kontrole policisté zjistili, že muž má platný zákaz řízení všech motorových vozidel, a to až do října příštího roku.

Poblíž obce Nebanice měl automobil značky Škoda řídit jednačtyřicetiletý muž z Chebu, kterého ve 21:30 hodin zastavila policejní hlídka z Obvodního oddělení Cheb – venkov. Také v tomto případě policisté při silniční kontrole zjistili, že muž má platný zákaz řízení všech motorových vozidel do května příštího roku.

O patnáct minut později zastavili policisté z Obvodního oddělení Františkovy Lázně u místní čerpací stanice osobní automobil značky Volkswagen. I jeddnačtyřicetiletý řidič z Aše usedl za volant i přesto, že má platný zákaz řízení všech motorových vozidel, a to do ledna příštího roku.

Z tohoto důvodu policisté zakázali všem třem řidičům další jízdu a převezli je na obvodní oddělení, kde jim sdělili podezření ze spáchání přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání. V případě prokázání viny jim hrozí trest odnětí svobody až na dva roky.

mjr. Bc. Kateřina Krejčí 

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 01.10.2020 10:30




0 +
 

Hlavní zprávy