Chebsko: Napadl svou bývalou přítelkyni. Kromě kopů jí i kousl do prstu

Na konci října letošního roku měl mít jednadvacetiletý muž z Chebu konflikt se svou bývalou přítelkyní. Všemu měla předcházet hádka s jejím současným přítelem, který během ní rozbil skleněnou výplň u vstupních dveří do panelového domu.

dezinfekce

A právě k tomuto domu měla v odpoledních hodinách čtyřiadvacetiletá žena náhodně přijít a potkat svého bývalého přítele. Ten ji měl začít okamžitě vulgárně urážet, vyhrožovat ji a nakonec ji i fyzicky napadnout. Obviněný měl svoji bývalou přítelkyni kopnout do oblasti hrudníku a hlavy. Žena se dalším útokům měla bránit a přitom ji měl muž kousnout do prstu na ruce. Následně měl na místo přijít její současný přítel, který jednadvacetiletého muže od ženy odtrhl. Po dalších vulgárních nadávkách měl nakonec muž z místa odejít.  Žena byla poté s poraněným prstem na ruce ošetřena v nemocnici.

Vzhledem k tomu, že se jednadvacetiletý muž svého jednání dopustil na místě veřejně přístupném, sdělili mu chebští kriminalisté podezření ze spáchání přečinu výtržnictví a v případě prokázání viny mu hrozí trest odnětí svobody až na dvě léta.

prap. Jakub Kopřiva

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy