Chebsko: Muž fyzicky napadl svého otce

Chebští kriminalisté zahájili trestní stíhání třiatřicetiletého muže z Chebska, kterého obvinili ze spáchání přečinu nebezpečného vyhrožování.

dezinfekce

Obviněný muž měl na začátku ledna letošního roku kolem 20. hodiny přijít pod vlivem alkoholu do rodinného domu svých rodičů. Po chvíli měl začít vulgárně urážet svého třiapadesátiletého otce, kterého následně fyzicky napadl a přitom mu opakovaně vyhrožoval usmrcením jeho čtyřiasedmdesátileté matky. Následně měl třiatřicetiletý muž začít demolovat zařízení rodinného domu. Ze strachu o svůj život a zdraví si měl třiapadesátiletý muž mezitím vzít plynový bubínkový revolver, který měl doma uschovaný. Po několika minutách měl obviněný muž svého otce znovu fyzicky napadnout a při tomto incidentu mělo dojít k nechtěnému výstřelu. Vlivem tlakové vlny mělo dojít k popálení třiatřicetiletého muže v oblasti hlavy.

Přivolaní policisté agresivního třiatřicetiletého muže zadrželi. Poté se podrobil orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která vyšla s pozitivním výsledkem 1,83 promile.

Oba muži byli následně převezeni zdravotnickou záchrannou službou do nemocnice k ošetření.

V případě prokázání viny hrozí muži trest odnětí svobody až na jeden rok.

nprap. Jakub Kopřiva


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy