Cheb: Zítra se koná Noc literatury

O Noc literatury, tradiční celorepublikovou akci, Chebští nepřijdou ani tentokrát. Uskuteční se ve středu 22. září od 18 do 22.30 hodin - na pěti místech Chebu současně. V podání herců Západočeského divadla v Chebu opět zazní vybrané texty ze současné světové literatury.

dezinfekce

Všichni jste srdečně zváni. Je na každém návštěvníkovi, jaké pořadí míst (viz plakát) si sám zvolí. Všude se začíná v půlhodinových intervalech. 

Pravidla pro návštěvníky akcí chebské knihovny najdete zde.

K Noci literatury se připojí i Krajská knihovna.

Letošní Noc literatury se  uskuteční ve středu 22. září 2021 a Krajská knihovna Karlovy Vary opět nabídne čtení na zajímavých místech ve Staré Roli. V jógovém studiu Namaste zazní úryvky současné rakouské literatury, romskou tvorbu si návštěvníci budou moci vyslechnout v Centru zvířat Domu dětí a mládeže. 

Dánský román bude na programu v Lidovém domě - salónku Rohlau, číst se bude i v kostele Nanebevzetí Panny Marie, kde bude k poslechu literatura z Irska. Dalším zajímavým místem, které se změní v malé čtecí centrum, bude nádražní budova ve Staré Roli. Posluchači se tam budou moci seznámit s norskou románovou tvorbou.  Na všech místech se začne číst v 18:00, 18:30, 19:00, 19:30, 20:00 a 20:30.

Přehled míst a knih - viz zde.

Zdroj: město Cheb
           Krajské listy Karlovarského kraje
           Krajská knihovna Karlovy Vary

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy