Cheb: Zítra bude v knihovně Filmová sobota

"Před námi je další Filmová sobota, kterou připravujeme opět ve spolupráci s distribuční společností Aerofilms na sobotu 2. února," uvádí ředitelka Městské knihovny v Chebu PhDr. Martina Kuželová.

dezinfekce

"Jako bonus jsme ji začali nabízet filmovým fajnšmekrům, vedle cyklu Kino v knihovně, v roce 2017. Snímky měly tehdy jednotné téma V hlavní roli muž, vloni to ovšem byla žena a letos to budou Jiné světy," uvádí dále.

Na Filmovou sobotu se vstupné nevybírá.

Program:
13 h - Teheránská tabu
Animovaný film natočený metodou rotoskopie (jako Alois Nebel). Příběh čtveřice lidí, kteří se v zemi svázané náboženskými zvyklostmi snaží žít svobodně, je kritikou korupce, nerovnosti a pokrytectví prostupujících celou íránskou společností.

Německo/Rakousko 2017, režie: Ali Soozandeh, české titulky, přístupný od 18 let

15 h - McQueen
Příběh o chlapci z dělnického Londýna, který spoutal vlastní démony a stal se globální hvězdou módního návrhářství. „Moje přehlídky jsou o sexu, drogách a rock’n’rollu. Chci dělat rozruch a působit husí kůži. Chci infarkty, chci záchranky.“

Velká Británie 2018, režie: Ian Bonhôte, Peter Ettedgui, české titulky

18 h - Bistro Ramen
Mladý japonský kuchař se vydává hledat své kořeny do Singapuru... Snímek o moci jídla sbližovat lidi a napravovat dávné křivdy, o lásce i o tom, jak uvařit ty nejlepší nudle se silným vývarem, masem či tofu, mořskou řasou a vajíčkem.

Japonsko/Singapur/Japonsko/Francie 2018, režie: Eric Khoo, české titulky


Zdroj: město Cheb

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
01.02.2019 09:00




0 +
 

Hlavní zprávy