Cheb: V sobotu se koná 20. ročník turnaje vozíčkářů

20. ročník turnaje vozíčkářů Cheb Open 2018 začne již tuto sobotu 23. června od 8.30 hodin v hale Lokomotiva Cheb. Jedná se o jubilejní ročník této prestižní mezinárodní soutěže, kdy pořadatelé zavzpomínají na celý průběh včetně doprovodného programu.

dezinfekce

Turnaj zahájí starosta města Zdeněk Hrkal a pozváni jsou i starostové, kteří na chebské radnici v průběhu těchto let působili, a také další hosté.

Letošního turnaje se zúčastní 50 vozíčkářů, kteří si zahrají na 16ti stolech ve třech výkonnostních skupinách. Hrají se také čtyřhry, což na jiném turnaji není. Chebský šampionát patří mezi největší turnaje pro vozíčkáře v České republice.

„Při organizaci nám pomáhá řada lidí, od rozhodčích, sběrače míčků z řad studentů, až po zajištění stravování i ubytování. Akce se neobejde bez podpory, jak finanční, tak věcných darů, a tímto bychom rádi poděkovali těm, kteří přispěli, jak během těch uplynulých dvaceti let, tak i nyní na tento jubilejní, který tak díky jim můžeme udělat slavnostnější,“ vyjádřil Tomáš Harant, předseda Sportovního klubu vozíčkářů západočeského regionu.


Zdroj: město Cheb

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy