Cheb: V sobotu se bude konat již druhý dobročinný bazar Jokeru

Akce se bude odehrávat v sobotu 27. května od 10 do 16 hod. v sídle této neziskové organizace v Hradební ulici číslo 16.

dezinfekce

V sobotu 27. května se podruhé uskuteční dobročinný bazar chebského spolku Joker. Akce se bude odehrávat v sídle této neziskové organizace v Hradební ulici číslo 16. Od 10 do 16 hodin tady bude pro návštěvníky připravena nejen spousta oblečení, bot a doplňků, ale také domácí, léto přivolávající dobroty z dílny Čtenářské kavárny Joker, hudba, módní přehlídka a možná i nějaké překvapení.

Oblečení na bazar může přinést každý, a to v týdnu od pondělí 22. května do pátku 26. května, vždy od 9 do 16 hodin do již zmíněného sídla Jokeru.

Na sobotním bazaru budou zaměstnanci Jokeru prodávat oblečení i občerstvení za cenu „co kdo dá“. Celý výtěžek půjde stejně jako minule na dobrou věc.

Joker je nestátní nezisková organizace podporující osoby se zdravotním postižením. Pomáhá jim především s jejich pracovním zařazením. Zajišťuje například sociální služby Sociálně terapeutické dílny a Osobní asistence. Dále provozuje chráněná pracovní místa, kde pracují pouze lidé se zdravotním postižením. Ojedinělé je přitom to, že handicapovaným osobám poskytuje komplexní a provázanou podporu.

Další informace najdete na webových stránkách www.dilnyjoker.cz a na Facebooku Joker z.s.


Zdroj: město Cheb

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy