Cheb: V KC Svoboda se uskuteční Ples pro život

Ples pro život ... doma je doma" se bude konat 2. 2. 2019 od 19:00 hodin v Kulturním centru Svoboda Cheb.

dezinfekce

K poslechu a k tanci zahraje Sokolovský taneční orchestr. Dále je pro vás připraven pestrý program. Těšit se můžete např. na ukázku latinskoamerických tanců, vystoupení dětí z Nízkoprahového zařízení pro děti a mládež "Pohoda," prodej výherních "Lístků pro štěstí," Lenka Winkelhöferová Vás vyfotí a fotky si můžete hned odnést.

"Doufáme, že Vás pobaví půlnoční překvapení v podání pracovníků Dobré rodiny a Hospice Sv. Jiří. Moderování se ujme sociální pracovnice hospice Soňa Škvareninová a ředitel Farní charity Sokolov Jan Sebján," uvádí Veronika Navrátilová.

"Cena vstupenek je 200 Kč a lístky si můžete zakoupit přímo u pořádajících organizací. Hospic prodává lístky na adrese Písečná 677/3, 350 02 Cheb každé pracovní úterý od 8 do 18 hodin a každý pracovní čtvrtek od 8 do 15 hodin, v jiné časy a na jiných místech je zakoupení vstupenek možné po předchozí telefonické domluvě na tel. čísle 777 798 506. Dobrá rodina prodává lístky na základě telefonické domluvy na telefonu: 739 377 648," dodává.


Zdroj: Veronika Navrátilová, DiS., Hospic Sv. Jiří, o. p. s.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy