Cheb: Střet auta s chodkyní. Policie hledá svědky

Chebští kriminalisté pátrají po svědcích dopravní nehody, která se stala v pondělí 28. prosince 2020 kolem 13:20 hodin v Chebu. Jednašedesátiletý muž měl řídit nákladní automobil značky Volkswagen ve směru jízdy ke křižovatce s ulicí Na Hradčanech, kde mělo být v tu dobu na přechodu pro chodce v protijedoucím pruhu zaparkované nákladní vozidlo značky Scania.

dezinfekce

To mělo směřovat přední částí k ulici Na Hradčanech a mělo mít zapnutá zvláštní výstražná světla oranžové barvy. Po přechodu pro chodce měla přecházet osmašedesátiletá žena, která když vyšla zpoza automobilu značky Scania, tak mělo dojít ke střetu s přední částí vozidla značky Volkswagen. Po tomto střetu byla ženě způsobena zranění, která si vyžádala lékařské ošetření s předpokládanou dobou léčení na několik měsíců.

Kriminalisté žádají případné svědky této dopravní nehody, kteří v inkriminovanou dobu místem procházeli či projížděli a nehodu mohla zaznamenat palubní kamera v jejich vozidle, aby volali na bezplatnou telefonní linku 158 nebo se obrátili na chebské kriminalisty na telefonním čísle 974372339.

Informace k této dopravní nehodě, které pomohou při vyšetřování, je taktéž možné sdělit policistům na kterémkoliv obvodním oddělení.

nprap. Jakub Kopřiva

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy