Cheb: Strážníci měli v posledních dnech napilno

Zásah u pokusu o sebevraždu, zadržení tří hledaných osob nebo dohled nad hladkým průběhem Valdštejnských slavností. To je jen stručný výčet z činnosti chebských strážníků.

dezinfekce

Strážníci chebské městské policie se v posledních dnech rozhodně nenudili. Za zmínku určitě stojí výjezd k základní škole na Zlatém vrchu, kde na základě telefonického oznámení zasahovali u pokusu o demonstrativní sebevraždu podřezáním.

„Po příjezdu na místo našli strážníci na chodníku před vchodem do školy dvacetiletou ženu, která silně krvácela z levé ruky. Prostřednictvím operátora stále služby ihned přivolali rychlou záchrannou službu. Před jejím příjezdem poskytli zraněné první pomoc a zastavili krvácení. Jelikož v důsledku značné ztráty krve upadala do šoku a třásla se, zabalili ji do jednorázové přikrývky,“ popsal dramatické okamžiky ředitel Městské policie Cheb Martin Hanák.

Strážníkům se v uplynulých dnech také například podařilo zadržet tři hledané osoby nebo zajistit odcizené vozidlo značky Renault Clio, které bylo odstavené v prostoru garáží na Švédském vrchu.

„Strážníci samozřejmě dohlíželi i na hladký průběh dvoudenních Valdštejnských slavností a následných běžeckých závodů Valdštejnova desítka. V sobotu večer se jim přitom v rámci dohledu podařilo v areálu Krajinky zadržet čtyřiačtyřicetiletého muže z Chebu, který byl v pátrání Policie České republiky. Abych ukázal, že činnost městské policie je opravdu pestrá, tak bych ještě zmínil například to, že strážníci během posledních dnů odchytili šest toulavých psů,“ doplnil Martin Hanák.


Zdroj: město Cheb

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy