Cheb: Startují elektronické zápisy do mateřinek (TV Západ)

Kvůli mimořádným opatřením probíhá letošní zápis dětí do předškolního vzdělávání v mateřských školách zřizovaných městem Cheb bez přítomnosti dětí a zákonných zástupců. A to od pondělí 4. do pátku 15. května. Pro zápis do předškolního vzdělávání jsou stanoveny školské obvody.

dezinfekce

V termínu do 8. května se lze zaregistrovat / přihlásit do elektronického předzápisu na www.elektronickypredzapis.cz. Zde rodič vyplní elektronickou žádost, čestné prohlášení k očkování a evidenční list a tím své dítě „předzapíše“. 

Údaje se odešlou do účtu mateřské školy a na rodičích bude si vyplněné dokumenty vytisknout a následně doručit do zvolené mateřské školy. Vzhledem k aktuální situaci se nenavštěvuje lékař kvůli potvrzení o očkování. Stačí kopie očkovacího průkazu dítěte.

Přihlášky je možné do školky doručit přes datovou schránku, e-mailem s uznávaným elektronickým podpisem (nelze jen poslat prostý email!), poštou či vhozením do schránky školy. V krajním případě osobně po předchozí telefonické domluvě nebo rezervací termínu při elektronickém předzápisu.

Zápis do povinného předškolního vzdělávání je určen pro děti narozené v období od 1. září 2014 do 31. srpna 2015. Rozhodnutí o přijetí budou zveřejněna 4. června. 2020.

Cizí státní příslušníci pošlou na e-mail školy kopii dokladu o trvalém pobytu a bydlišti. Podrobnější informace k průběhu zápisu naleznete na webových stránkách jednotlivých mateřských škol.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy