Cheb: Starší ženě se udělalo nevolno. Pomohli jí strážníci

O uplynulém víkendu 26. 3. – 28. 3. 2021 byla Městskou policií Cheb realizována bezpečnostní akce zaměřená na veřejný pořádek a dodržování platných mimořádných opatření.

dezinfekce

- V nočních hodinách byla zjištěna otevřená provozovna, kdy uvnitř seděli hosté a konzumovali alkoholické nápoje. Po ukončení úkonů týkajících se porušení platných opatření byly všechny přestupky jak fyzických, tak právnických osob oznámeny správním orgánům. 

- K potyčce větší skupiny osob v nočních hodinách vyjížděly hlídky městské policie včetně psovoda se služebním psem na Švédský Vrch. Událost byla vyřešena a ukončena ve spolupráci s Policií ČR.

- Při probíhající akci se podařilo zadržet tři sprejery, kteří svým konáním poškozovali majetek města. Osoby byly po zajištění předány Policii ČR  k dalším úkonům pro podezření z trestného činu poškození cizí věci „sprejerství.“

- Dále hlídka spatřila starší ženu, která seděla na chodníku. Žena sdělila, že se jí zamotala hlava a upadla na zem. Strážníci ihned na místo přivolali rychlou záchrannou službu a ženu, která neměla žádné viditelné zranění, posadili do služebního vozidla, kde kontrolovali její zdravotní stav. Zdravotníci u ženy po ošetření neshledali nutnost hospitalizace, a proto byla strážníky odvedena domů.


Zdroj: město Cheb

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 29.03.2021 14:00




0 +
 

Hlavní zprávy