Cheb: Provoz senior dopravy se prodlužuje

Na základě vyhodnocení zkušebního provozu Senior doprava Cheb rozhodla ve středu Rada města Chebu o prodloužení této služby pro seniory do 31. 12. 2018.

dezinfekce

Novinkou však je, že vydávání kuponů bude zajišťovat dopravce Pavol Stredný, nikoliv, jako tomu bylo dosud, odbor sociálních věcí a zdravotnictví.  

„Praxe nám ukázala, že klienti této služby si stěžovali, že musí chodit na úřad, proto jsme tuto službu zjednodušili a cestující si mohou kupony za uplynulý měsíc vyměnit přímo u řidiče vozidla taxi. Nutností však je, aby u sebe měli platnou průkazku, kterou pořád vydává příslušný odbor sociálních věcí a zdravotnictví,“ vysvětlila místostarostka Eva Horná, do jejíž gesce patří sociální záležitosti.

Další novinkou je rozšíření stávajícího seznamu lokalit o část Háje. Dále pak prodloužení provozní doby jízd na přednášky ZPČU v Plzni, Univerzity třetího věku v Chebu.

Podle výsledků k 13. 9. 2018 bylo vydáno celkem 224 průkazek, uskutečněno 1518 jízd a vyúčtováno za službu Senior doprava Cheb 57.317 korun.

Zdroj: město Cheb

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
28.09.2018 10:00




0 +
 

Hlavní zprávy