Cheb: Prodával drogy, hrozí mu až desetileté vězení

Chebští kriminalisté zahájili trestní stíhání čtyřiatřicetiletého muže z Chebu, kterého obvinili ze spáchání zvlášť závažného zločinu nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy.

dezinfekce

Obviněný muž si měl od ledna letošního roku do září obstarávat sušinu konopí a tu dále opakovaně prodávat několika osobám v Chebu. Například jednatřicetileté ženě měl drogu prodat v uvedeném období v několika desítkách případů. V té době mladistvému chlapci měl drogu prodávat taktéž opakovaně, a to za celkovou částku několika desítek tisíc korun.

Obviněný muž takto činil i přesto, že věděl, že tak konat nesmí a neměl zvláštní oprávnění k zacházení s omamnými a psychotropními látkami.

Policejní komisař podal státnímu zástupci podnět k vydání návrhu na vzetí obviněného do vazby, což akceptoval. Na základě rozhodnutí soudu byl muž vzat do vazby.

V případě prokázání viny hrozí muži trest odnětí svobody až na deset let, neboť byl za tento čin v posledních třech letech pravomocně odsouzen.

nprap. Jakub Kopřiva

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy