Cheb: Přepadl taxikáře

Dne 29. listopadu 2019 krátce po půlnoci v Karlových Varech nedaleko místního hotelu měl 36letý muž nastoupit do vozidla taxi služby. Následně se měl nechat odvézt do Chebu k místním garážím, a to údajně ke svému vozidlu. V momentě, kdy mělo dojít na placení, měl pod pohrůžkou střelné zbraně požadovat po řidiči vydání veškeré finanční hotovosti.

dezinfekce

Z obavy o svůj život taxikář vytáhl kasír tašku a muži vydal finanční hotovost ve výši kolem 5 tisíc korun. Po předání měl dále muž odcizit z přístrojové desky vozu tablet, a poté se dát na útěk. Vyděšený taxikář ihned kontaktoval policii. Po pachateli okamžitě začali dle zjištěného popisu osoby pátrat místní hlídky policie a prohledávat blízké okolí. Díky skvělé práci a místní znalosti policistů byl pachatel během krátké chvíle vypátrán a zadržen. 

Kriminalisté z druhého oddělení obecné kriminality v Chebu zahájili trestní stíhání 36letého muže, kterého obvinili ze spáchání zvlášť závažného zločinu loupež. Vyšetřovatel podal podnět státnímu zástupci k vydání návrhu na vzetí obviněného muže do vazby, který jej akceptoval. 

V případě prokázání viny hrozí obviněnému muži až desetiletý trest odnětí svobody.


prap. Eva Valtová
mjr. Bc. Kateřina Krejčí

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
so 30.11.2019 20:25




0 +
 

Hlavní zprávy