Cheb: Poškodil osm zaparkovaných vozidel

Chebští kriminalisté zahájili trestní stíhání osmačtyřicetiletého muže z Kynšperku nad Ohří, kterého obvinili ze spáchání přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání. Na začátku ledna letošního roku měl obviněný řídit v dopoledních hodinách v Chebu osobní automobil značky Mercedes-Benz. Při projetí pravotočivé zatáčky měl na zasněžené vozovce dostat smyk a narazit do zaparkovaného vozidla značky Škoda.

dezinfekce

Od něj se měl odrazit a smykem pokračovat po silnici. Po několika metrech měl narazit do zaparkovaného automobilu značky Hyundai. Také od něj se měl odrazit a narazit do dalších dvou zaparkovaných vozidel. Tím ovšem jeho jízda neskončila. Následně měl při vyjíždění kopce směrem k ulici Přátelství narazit do dalších dvou zaparkovaných vozidel. Poté se měl snažit vycouvat, ovšem při tomto manévru měl nacouvat do dalšího zaparkovaného automobilu. Poté se snažil z místa dopravní nehody ujet a přitom měl poškodit bok zaparkovaného vozidla značky Volkswagen. Osmačtyřicetiletému muži se z místa nehody nakonec podařilo ujet a tím nesplnit povinnosti dané zákonem.

Obviněný měl během několika málo minut poškodit celkem osm zaparkovaných vozidel a tím způsobit celkovou škodu předběžně odhadnutou na částku kolem 125 tisíc korun.

Osmačtyřicetiletý muž navíc řídil osobní automobil i přesto, že mu byl rozsudkem Okresního soudu v Sokolově uložen trest spočívající v zákazu řízení všech motorových vozidel.

V případě prokázání viny mu hrozí trest odnětí svobody až na dva roky.

nprap. Jakub Kopřiva

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
04.06.2021 15:00




0 +
 

Hlavní zprávy