Cheb: Policie pátrá po svědcích dopravní nehody

Policisté z chebského dopravního inspektorátu pátrají po svědcích dopravní nehody, ke které došlo v úterý 19. prosince letošního roku kolem 07:30 hodin v Chebu.

dezinfekce

Řidič dosud neznámé totožnosti měl v ulici Májova, konkrétně ve směru jízdy od ulice Pražská k ulici Pivovarská, na světelné křižovatce ulic Májová a Pivovarská, kde odbočoval směrem k ulici Evropská, narazit do ženy přecházející po přechodu pro chodce. Žena měla po nárazu upadnout na zem. Řidič měl z vozidla vystoupit a následně se zajímat o zdravotní stav sražené ženy. Chodkyně po chvíli z místa odešla. Poté se žena s lehkým zraněním podrobila vyšetření v nemocnici.

Policisté žádají případné svědky této dopravní nehody, kteří v inkriminovanou dobu místem procházeli či projížděli, a nehodu mohla zaznamenat palubní kamera v jejich vozidle, aby volali na bezplatnou telefonní linku 158. Taktéž žádají řidiče dosud neznámé totožnosti, aby volal na bezplatnou telefonní linku.

Informace k této dopravní nehodě, které pomohou při vyšetřování, je taktéž možné sdělit policistům na kterémkoliv obvodním oddělení.

nprap. Jakub Kopřiva

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy