Cheb: Policie na leteckém dni dohlížela na dopravu a veřejný pořádek

V průběhu leteckého dne policisté nepřijali jediné oznámení od účastníků akce. Na místě policisté řešili pouze nálezy ztracených věcí, které jim byly odevzdány. Ve všech případech nalezených věcí se policistům podařilo dohledat jejich majitele a nálezy jim předat nazpět.

dezinfekce

Dne 24. a 25. června 2017 policisté z Chebu, v rámci policejního opatření, dohlíželi na dopravu a veřejný pořádek na akci „Letecký den Cheb 2017“. Účelem opatření bylo zejména posílení výkonu služby k zajištění veřejného pořádku a zamezení páchání majetkové trestné činnosti. Jednou z priorit bylo zajištění plynulosti silničního provozu na příjezdových komunikacích k Letišti Cheb.

Do bezpečnostního opatření bylo zapojeno na padesát policistů z pořádkové i dopravní policie spadající pod Územní odbor Cheb. Vzhledem k předpokladu, že na akci budou přítomni i občané Spolkové republiky Německo, byla v rámci mezinárodní spolupráce přizvána i jejich Policie. Na akci přijeli čtyři policisté z Policejní služebny DI Marktrewitz, kteří vykonávali společné hlídky s policisty z Chebu. Vzhledem k dlouholeté spolupráci není jazyk překážkou. Chebští policisté se s kolegy domlouvali plynulou němčinou.

Policisté zajišťovali dohled na letišti a v jeho okolí i v nočních hodinách, aby zde nedocházelo k majetkové trestné činnosti.

V průběhu leteckého dne policisté nepřijali jediné oznámení od účastníků akce. Na místě policisté řešili pouze nálezy ztracených věcí, které jim byly odevzdány. Ve všech případech nalezených věcí, se policistům podařilo dohledat jejich majitele a nálezy jim předat nazpět.

prap. Bc. Daniel Dvořák
mjr. Mgr. Kateřina Böhmová

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy