Cheb: Pátrání po svědcích dopravní nehody

Policisté z chebského dopravního inspektorátu pátrají po svědcích dopravní nehody, která se stala v úterý 12. dubna letošního roku krátce před půl sedmou ranní v Chebu.

dezinfekce

K dopravní nehodě mělo dojít tak, že sedmatřicetiletý řidič osobního automobilu značky Škoda, jedoucí ve směru od ulice Karlova směrem ke křižovatce s ulicí Evropská, zřejmě projel křižovatkou v době, kdy na světelném signalizačním zařízení svítilo světlo žluté barvy. Následně mělo dojít ke střetu se sanitním vozem, který jel ve směru od ulice Pražská směrem k ulici Valdštejnova, a měl zapnuté světelné výstražné znamení modré barvy.

Řidiči obou vozidel se po dopravní nehodě podrobili orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která u obou vyšla s negativním výsledkem.

Při dopravní nehodě došlo k lehkému zranění šestapadesátileté spolujezdkyně ze sanitního vozu.

Policisté žádají případné svědky této dopravní nehody, kteří v inkriminovanou dobu místem procházeli či projížděli, zejména pak autora níže přiloženého videozáznamu z palubní kamery vozidla, aby volali na bezplatnou telefonní linku 158.

Informace k této dopravní nehodě, které pomohou při vyšetřování, je taktéž možné sdělit policistům na kterémkoliv obvodním oddělení.

nprap. Jakub Kopřiva


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy