Cheb: Opilý agresor skončil na protialkoholní stanici

Chebští kriminalisté zahájili trestní stíhání čtyřiatřicetiletého muže z jedné menší obce na Chebsku, kterého obvinili ze spáchání přečinu výtržnictví.

dezinfekce

Obviněný měl na konci srpna minulého roku v nočních hodinách před jedním z barů v Chebu po krátké výměně názorů fyzicky napadnout místního čtyřiatřicetiletého muže. Potyčku měli po několika minutách ukončit přivolaní policisté. Ti následně obviněného zajistili a převezli na Obvodní oddělení Cheb-město. Tam měl obviněný pokračovat ve svém agresivním chování, proto policisté využili svých oprávnění a po několika zákonných výzvách, na které muž nereagoval, použili donucovací prostředky.

Obviněný se poté podrobil orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která vyšla s pozitivním výsledkem 2,8 promile. Z tohoto důvodu byl následně převezen na protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění.

Čtyřiatřicetiletému muži, který již byl v minulosti za výtržnictví pravomocně odsouzen, hrozí v případě prokázání trest odnětí svobody až na tři roky.

nprap. Jakub Kopřiva

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 06.04.2021 14:00




0 +
 

Hlavní zprávy