Cheb: Ohlédnutí za Grand Prix Egrensis v Pétanque

Dne 21.10.2017 se na Krajince v Chebu konal již 14. ročník Grand Prix Egrensis v Pétanque dvojic. Turnaj zahájil v 09:30 hodin pan starosta Antonín Jalovec. 

dezinfekce

Za slušného podzimního počasí se na hřištích odbývaly nebývale úporné a kvalitní zápasy. V 15 hodin bylo jasné, že do závěrečné soutěže proklouzne mezi českou elitu z pořádajícího oddílu jen osvědčená dvojice Roman Krassa - Josef Kuchler, která nakonec skončila ve vynikající konkurenci 40 týmů z ČR, Německa a Slovenska třináctá.

Vítězství vybojovali po mimořádném výkonu Jakub Konšel - Jan Resl z POP Praha, když jasně přehráli druhého finalistu - dvojici Jana Vorla (Petank Club Praha) - Michala Stano (Slovensko). Třetí místo vybojovali Jana Radoušová - Jindřich Kauca (PC Kolová) před německými hosty z Drážďan -Tangi Andro - Lukas Weber. Z pořádajícího klubu se na pěkném 17. místě umístila dvojice Josef Smitek - Martin Pechr. Hezky si vedla narychlo sestavená domácí dvojka juniorky Alice Smitkové se seniorem Jiřím Vykoukalem, která dokázala 2x zvítězit! Dalším dvojicím z PC Egrensis se vůbec nedařilo - snad příště.

Turnaj byl všemi hráči i delegátem Svazu velmi dobře hodnocen, dá se říci, že zvítězili rovněž pořadatelé, za což jistě zaslouží uznání. Díky patří všem sponzorům a zejména městu Cheb, které turnaj i celý chebský pétanque dlouhodobě štědře podporuje.

O konání této akce jsme vás informovali zde.

Zdroj: město Cheb

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy