Cheb: Napadený muž musel být ošetřen v nemocnici

Chebští kriminalisté zahájili trestní stíhání devětadvacetiletého muže z Chebu, kterého obvinili ze spáchání zvlášť závažného zločinu loupeže. V sobotu 31. října letošního roku měl obviněný u jednoho z chebských obchodních domů oslovit na kole projíždějícího dvaatřicetiletého muže, kterého od vidění znal. Měl se s ním dát do řeči a po chvíli mu zničehonic začít vulgárně nadávat.

dezinfekce

Následně ho měl fyzicky napadnout několika ranami pěstí do oblasti hlavy a přitom mu bránit, aby z místa na kole odjel. Po chvíli se měli muži začít o jízdní kolo přetahovat. Obviněný měl muži vyhrožovat a požadovat, aby mu kolo vydal. Dvaatřicetiletý muž měl po přetahování upadnout na zem a toho měl obviněný využít, nasednout na kolo a z místa okamžitě ujet. Poškozený byl po tomto incidentu ošetřen v nemocnici.

Devětadvacetiletého muže policisté o několik minut později zadrželi. Po provedených úkonech byl na základě pokynu státní zástupkyně Okresního státního zastupitelství v Chebu propuštěn ze zadržení a jeho vyšetřování tak probíhá na svobodě.

V případě prokázání viny hrozí devětadvacetiletému muži trest odnětí svobody až na deset let.

nprap. Jakub Kopřiva

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 16.11.2020 10:30




0 +
 

Hlavní zprávy