Cheb: Na majitele baru vytáhl nůž

Chebští kriminalisté zahájili trestní stíhání místního třiatřicetiletého muže, kterého obvinili ze spáchání zvlášť závažného zločinu těžkého ublížení na zdraví ve stádiu pokusu a přečinu výtržnictví.

dezinfekce

Obviněný měl na začátku března letošního roku navštívit ve večerních hodinách společně s dalšími dvěma muži jeden z barů v Chebu. Po příchodu mu měl ovšem majitel baru okamžitě sdělit, ať odejde. Důvodem mělo být, že třiatřicetiletý muž se v baru v minulosti již několikrát choval nevhodně. Na to měl muž zareagovat tak, že z bundy vytáhl gumový obušek a snažil se majitele baru udeřit. To se mu ovšem nepodařilo, protože útoku zabránili hosté baru, kteří muže odstrčili. To ale nebylo z jeho strany vše, protože následně měl z bundy vytáhnout nůž a znovu se snažit zaútočit na majitele zařízení. Tentokrát se měl dostat do jeho těsné blízkosti, ovšem k fyzickému kontaktu nedošlo. Poté byl agresivní muž znovu zadržen návštěvníky baru a majitel okamžitě přivolal policejní hlídku. Obviněný muž měl při svém odchodu ještě židlí poničit skleněnou výplň u vchodových dveří.

Po provedených šetřeních policisté třiatřicetiletého muže zadrželi a v případě prokázání viny mu hrozí trest odnětí svobody až na deset let.

nprap. Jakub Kopřiva

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 29.05.2019 12:30




0 +
 

Hlavní zprávy