Cheb: Muž kradl kuřecí maso, žena cigarety

Sedmatřicetiletý muž z Teplé měl v pondělí 10. 6. 2019 ve večerních hodinách navštívit jeden z obchodních domů v Chebu. Tam si měl prohlížet zboží v regálech a nakonec z chladicího boxu odcizit dvě balení kuřecích řízků, které si uschoval do svého batohu.

dezinfekce

Následně měl projít bez zaplacení prostorem pokladen, ale u vstupních dveří ho zastavila ostraha prodejny, která okamžitě přivolala policejní hlídku.

Na konci května letošního roku měla čtyřiapadesátiletá žena přistoupit v Chebu k jednatřicetiletému cizinci, kterému měla zezadu vytrhnout igelitovou tašku se dvěma kartony cigaret. Poté měla žena i s odcizenou taškou z místa utéct a cizinci tak způsobit škodu téměř dva tisíce korun.

Policisté z Obvodního oddělení Cheb – město sdělili sedmatřicetiletému muži i čtyřiapadesátileté ženě podezření ze spáchání přečinu krádeže.

V případě prokázání viny hrozí ženě trest odnětí svobody až na dva roky. Muži z Teplé hrozí trest odnětí svobody až na tři roky, jelikož byl za stejný trestný čin v posledních třech letech pravomocně odsouzen.

nprap. Jakub Kopřiva

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
čt 20.06.2019 08:00




0 +
 

Hlavní zprávy