Cheb: Město má na kontě další ocenění

MĚSTO PRO BYZNYS je srovnávací výzkum, do kterého se jednotlivá města nepřihlašují, ale jsou do vyhodnocení zařazena automaticky.

dezinfekce

Ocenění Město pro byznys 2019 v Karlovarském kraji bylo uděleno městu Cheb. Ve srovnávacím výzkumu obsadilo 1. místo, na druhé příčce se umístil Sokolov a třetí pozice patří Karlovým Varům.

Z rukou organizátorů výzkumu dnes ocenění převzal místostarosta Miroslav Plevný. Vzhledem k současným mimořádným opatřením organizátoři předali ocenění individuálně bez slavnostního ceremoniálu.

Hodnocené kategorie, ve kterých byl Cheb hodnocen výrazně pozitivně, jsou:
-  dlouhodobá nízká nezaměstnanost,
-  vysoký podíl firem,
-  přírůstek obyvatel,
-  nejlepší webové stránky z pohledu podnikatele

Cílem výzkumu je vytvořit diskusní platformu na téma možnosti malého a středního podnikání ze strany samospráv. Organizátoři a partneři výzkumu si jsou velmi dobře vědomi, že úkolem samosprávy je vytvářet co nejlepší životní podmínky pro všechny.

Srovnávací výzkum Město pro byznys se od ostatních projektů odlišuje nejen rozsahem, ale i množstvím sledovaných kritérií. Do výzkumu je automaticky zapojeno 205 měst s rozšířenou působností a 22 městských částí města Prahy. Město pro byznys zahrnuje všechny oblasti, které mají pro podnikatele a firmy strategický význam.

Více informací zde.


Zdroj: město Cheb

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 29.09.2020 13:20




0 +
 

Hlavní zprávy