Cheb: Kopal do své bývalé přítelkyně

CHEBSKO - Těžké ublížení na zdraví. 

dezinfekce

Chebští kriminalisté sdělili 29. 5. teprve 21letému muži z Chebu obvinění ze zvlášť závažného zločinu těžké ublížení na zdraví, dále pak z přečinů výtržnictví a vydírání.

Obviněný byl téhož dne po předchozím souhlasu Okresního státního zástupce v Chebu zadržen a byl podán podnět státnímu zástupci k vydání návrhu na jeho vzetí do vazby.

Dne 27. 5. kolem 9 hodiny ráno v ulici Joštova v Chebu měl 21letý muž na volném prostranství před domem fyzicky napadnout svoji bývalou přítelkyni. Dívka odmítla nastoupit s mužem do vozidla, ten ji měl kopnout do nohy, přičemž žena neudržela stabilitu a upadla na zem. Agresivní muž v útoku pokračoval a kopal ji do různých částí těla i přesto, že dívka ležela na zemi a nemohla se bránit.

Dle lékařské zprávy utrpěla poškozená různé zranění po těle včetně zlomeniny ruky. Předpokládaná doba léčení byla stanovena na dva měsíce. Muž poškozené navíc poničil mobilní telefon, aby si nemohla zavolat pomoc.

Tomuto incidentu předcházelo vyhrožování, a to v době od března do dubna letošního roku. Obviněný měl opakovaně poškozené vyhrožovat zveřejněním fotografií, které pořídil bez jejího vědomí nebo souhlasu v jejich společném bytě. Důvodem bylo, aby poškozená nepodala na Městský úřad v Chebu návrh na projednání přestupku proti občanskému soužití.

Obviněný muž je v současné době v policejní cele, kde čeká na soudní řízení.

V případě prokázání viny hrozí obviněnému za těžké ublížení na zdraví trest odnětí svobody na tři léta až deset let.

mjr. Mgr. Kateřina Böhmová


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy