Cheb: Joker a senioři pořádali slavnost

Nově vybudovaná komunitní zahrada na ulici Májová již několik měsíců slouží klientům chebského občanského sdružení Joker a klubu seniorů. A právě ti přišli s nápadem zbudování komunitní zahrady.

dezinfekce

Vzhledem k rozsáhlosti pozemku byli ke spolupráci přizváni tehdejším vedením města, konkrétně bývalou místostarostkou Danielou Seifertovou, i klienti Jokeru. Současná náměstkyně hejtmanky kraje si komunitní zahradu přišla osobně prohlédnout.

Dnešní slavnost byla nejen přehlídkou zahradnického umu, ale především dobrého občerstvení a báječné muziky.

Velkým překvapením však byl hodnotný dar firmy Job Leader Czech s.r.o, která předala klientům Jokeru elektrický vozík určený dospělým tělesně handicapovaným.

„Když za mnou přišli zástupci firmy Job Leader Czech s.r.o. s tím, že využijí zahradní slavnost k předání daru, byl jsem velmi potěšen. Svou účast jsem samozřejmě organizátorům přislíbil, ale s takovým překvapením nikdo nepočítal. Zdravotních pomůcek není pro lidi s handicapem nikdy dostatek a bylo vidět, jak upřímnou radost dárek vyvolal,“ řekl starosta Antonín Jalovec.

Pozvání na slavnost přijala i místostarostka Gabriela Licková, v jejíž gesci je odbor sociálních věcí a zdravotnictví.

Přítomní si slunečné odpoledne i skvělé hudební vystoupení skupiny Bád Boys užili, neboť komunitní zahrada je především místem setkávání.


Zdroj: město Cheb

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy