Cheb, jak ho (ne)znáte

! Aktualizace - 22.9.2020 - akce se ruší. Z důvodů aktuální situace se akce překládá na jarní měsíce příštího roku ! Cheb, město kultury, historie, tradic a příležitostí. Cheb, město, které podporuje rozvoj, stabilitu a příliv mladých lidí. Cheb, město, ve kterém stojí za to žít. Místo konání - Konferenční centrum CITY na Pankráci, středa 14. října od 18 do 22 hodin.

dezinfekce

Vedení města pořádá první prezentaci s cílem představit co nejširší veřejnosti současný Cheb takový, jaký ve skutečnosti je. Dříve zapadlý kout pohraničí, dnes sebevědomé město.

Chcete se dozvědět, jak se město v průběhu let změnilo? Co může, především mladým lidem, nabídnout? Jaké možnosti skýtá život v menším městě, kde není problém s umístěním dětí do školky nebo získáním městského bytu, kde si vlastní bydlení můžete pořídit za relativně rozumnou cenu? Kde příjemným bonusem je vnímána i blízkost německého příhraničí. Kde světovým výrobcům i logistice otvírá dveře chebský průmyslový park s nabídkami pracovních příležitostí. A třešničkou na dortu je všudypřítomná příroda. 

To, a mnoho jiného, bude v rámci pestrého diskusního programu představeno jak zástupci města, tak podnikatelské sféry. Komponované vstupy v podání herců skvělého Západočeského divadla a mladých nadějných chebských muzikantů podtrhnou atmosféru večera.

Cheb je městem s bohatou kulturní i politickou historií. Městem, jehož současné vedení ctí hodnoty otevřenosti, dialogu a práce pro veřejnost.

Město bude velmi rádo, když společně s ním budete součástí akce, kde o náměty, nápady i možná přátelská setkání nebude nouze. 

Když nezkusíš, nezjistíš! 
Toto je i výzva pro chebské podnikatele a firmy, které se mohou směle k prezentaci finančně připojit. Možnost prezentace dvojí formou: 

a) za příspěvek 10 tisíc korun je možno umístit logo v rámci videoprezentace města + banner
b) za příspěvek 20 tisíc korun je možno umístit logo v rámci videoprezentace města + banner + stolek s propagací a přítomností asistenta/asistentky.

Další informace na e-mailu: liptakova@cheb.cz; telefon 734 460 234.

Jak se na akci dostanete:
Akce se koná v Konferenčním centru City, Na Strži 65/1702, 140 00 Praha 4

Cesta metrem
Trasa C, stanice Pankrác, KCC se nachází od stanice cca 150 m.

Cesta autem - informace o možném parkování
Parkovat lze v nákupním centru Arkády, KCC se nachází od Arkád cca 100 m.
Parkovné – první 3 hodiny jsou zdarma, další započatá hodina je za 40 Kč.

Mapa zde.


Zdroj: město Cheb


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 24.08.2020 12:00




0 +
 

Hlavní zprávy