Cheb: Garáže ve vnitrobloku Hradební, Dlouhá zmizely (TV Západ)

Objekt garáží městského úřadu v Chebu ve vnitrobloku Hradební, Dlouhá šel k zemi. Uvolní místo plánovanému projektu revitalizace celého místa.

dezinfekce

"Probíhá demolice garáží, které původně sloužily pro garážování městských vozidel. Ty se přesunou do prostoru vedle knihovny. A v současné době tam probíhá demolice garáží, po jejichž skončení, což by mělo být v řádu několika týdnů, byl měl začít archeologický průzkum. A dále potom uvidíme, jaké zásahy tam bude nutné ještě provést. S celým vnitroblokem v zásadě jsou dva záměry. Jednak by tam měla vzniknout skutečná parkovací místa, to řekněme spíše v té části, která přiléhá k ulici dlouhá zezadu a v té části, jež přiléhá ke špejcharu, tak tam to potom bude záležet i na využití tohoto objektu. Kde teď se uvažuje o několika scénářích a možnostech využití tohoto objektu. To bych zatím nechtěl předjímat, protože i toto bude poměrně investičně náročná akce, kterou teď neumíme ani stoprocentně časově zařadit, bude záležet i na tom, zda se nám podaří získat nějaký vhodný dotační titul na opravu tohoho objektu," vysvětlil místostarosta Chebu Ladislav Hrubý. 

Demolice byla vysoutěžena za celkovou cenu necelých 750 tisíc korun. Úpravy celého vnitrobloku pak vyjdou na zhruba 20 milionů korun. 

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy