Cheb: AVON pochod se blíží

AVON pochod Cheb - pochod za zdravá prsa se stal již neodmyslitelnou charitativní akcí ve městě. Jeho 4. ročník se uskuteční v neděli 9. září.

dezinfekce

Doprovodný program začne na chebském náměstí ve 14 hodin.

„Těšit se všichni můžeme na hudební hvězdy Bohuše Matuše a chebskou rodačku Magdu Malou. Tradičně bude průvod doprovázet Městský dechový orchestr Cheb se svojí mažoretkovou formací, dále tanečnice ze skupiny Magicstar Cheb. Pro děti obstará zábavu kouzelnický mág Kamil Burda. Smyslem AVON pochodu ale nadále zůstává vyjádření solidarity a dodání optimismu ženám v jejich boji s rakovinou prsu. Je nutné o tomto problému stále mluvit a vysvětlovat, že prevence je důležitá,“ sdělila pořadatelka pochodu Gabriela Dostálová.

Letos však bude AVON pochod přeci jenom v něčem odlišný. Budou chybět tradiční růžové balonky.

„Ačkoli jsme dosud volili nejšetrnější formu balónkového aktu, vnímáme, že je čas hledat trvale udržitelnou variantu, která nezatíží přírodu. K rozhodnutí  o jiném symbolickém vyjádření podpory dalo pokyn české vedení firmy AVON,“ doplnila Dostálová.

"V Chebu se letos můžeme těšit na závěrečný akt plný bublin," dodala.

I nadále platí, že vstupenkou na AVON pochod je jakýkoliv předmět s růžovou stužkou, který bude možné zakoupit před a v průběhu akce. 

O konání této akce jsme vás již informovali zde.

Zdroj: město Cheb

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 05.09.2018 16:00




0 +
 

Hlavní zprávy