Bříza: Včerejší vážná nehoda si vyžádala jeden život

K vážné dopravní nehodě došlo ve čtvrtek 5. 3. 2020 ve večerních hodinách na silnici I/6 poblíž obce Bříza na Chebsku. K té mělo dojít tak, že pětačtyřicetiletý řidič osobního vozidla značky Honda, který jel ve směru od obce Pomezí na Cheb, z dosud nezjištěných příčin přejel do protisměru, kde se srazil s protijedoucím automobilem značky Volkswagen.

dezinfekce

Při dopravní nehodě utrpěl pětačtyřicetiletý řidič zranění neslučitelná se životem, kterým na místě podlehl. Třicetiletý řidič osobního automobilu značky Volkswagen byl letecky transportován do plzeňské nemocnice.

Po dobu vyšetřování dopravní nehody byla pozemní komunikace uzavřena.

Přesná příčina a okolnosti dopravní nehody jsou předmětem dalšího šetření.

Popis nehody dle hasičů
Jedna osoba zemřela při dopravní nehodě dvou aut na silnici č. 6 z Chebu směrem na Pomezí. Nehoda se stala ve čtvrtek večer. Přivolaní hasiči vyprostili jednu osobu, kterou si převzala záchranná služba a na místo přivolala pro transport vrtulník. Místo pro přistání připravili hasiči poblíž nehody. Druhá zaklíněná osoba v havarovaném autě utrpěla smrtelná zranění. Provoz na silnici v místě nehody byl po dobu záchranných prací i následného vyšetřování zcela zastavený.


Zdroj: Policie ČR
            facebookové stránky HZS Karlovarského kraje

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy