Březová: Ve městě vystoupí Zdeněk Pohlreich, sekundovat mu bude Petr Vondráček

V Březové vystoupí známý český šéfkuchař, televizní osobnost Zdeněk Pohlreich a zpěvák, moderátor Petr Vondráček. Stane se tak v úterý 7. května 2019 v kinosále březovského Kulturního domu a Multifunkčního centra, kde se od 19:00 hodin představí v zábavném programu s názvem „Hvězdy, jak je neznáte.“

dezinfekce

Jedná se o formát ve stylu talk show, který si získal u diváků velkou oblibu. V každém díle účinkují dvě známé osobnosti různých profesí či společenského zařazení, aby společně s moderátorem Václavem D. Kosíkem vytvořili pro publikum neopakovatelnou atmosféru daného okamžiku, přičemž publikum bude spoluvytvářet náplň mluveného slova i hudby. V Březové pořad již svou premiéru měl, konkrétně v roce 2012 přivítali diváci takové hvězdy jako jsou herečka Jiřina Bohdalová nebo zpěvák Bohuš Matuš. 

Hlavním účinkujícím letošního programu bude jeden z nejznámějších šéfkuchařů v ČR, majitel několika vyhlášených restaurací a televizní osobnost známá z mnoha kuchařských pořadů pan Zdeněk Pohlreich. Ten nedávno ukončil natáčení svého nejznámějšího televizního pořadu „Ano, šéfe,“ kde pomáhal napravovat restaurace po celé republice a díky kterému se dostal do povědomí široké veřejnosti. Nadále vede v Praze tři restaurace a věnuje se i natáčení dalších pořadů pro TV Prima. 

Sekundovat mu bude známý zpěvák, herec a moderátor Petr Vondráček. Frontman kapely Lokomotiva, jenž má hudebně blízko k žánru rokenrol, se proslavil mimo jiné účinkováním v pořadu „Politické harašení aneb S politiky stále netančíme,“ herecky se angažoval v televizních seriálech „Rodinná pouta“ a „Velmi křehké vztahy“ a jako moderátor figuroval několik let v zábavném pořadu „Hádej, kdo jsem.“

„Zdeněk Pohlreich je člověk, který si za dobu desetiletého účinkování v TV získal nejen profesní respekt, ale také oblibu u mnoha lidí z řad veřejnosti. Toto bude navíc jeho první účinkování v Karlovarském kraji v podobném pořadu, i proto očekáváme velký zájem o vstupenky. O hudební stránku pořadu se postará muzikant Petr Vondráček,“ Prozradil vedoucí kulturního domu Michal Bedeč.

Vstupenky v ceně 350 Kč si lze zakoupit či zarezervovat online na dtránkácz zde nebo v infocentru městského úřadu na Březové. 


Zdroj: Mgr. Michal Bedeč, vedoucí Kulturního domu a MFC Březová



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
ne 24.02.2019 13:00




0 +
 

Hlavní zprávy