Březová: Město po roce přivítá příznivce motorek

V pořádání akcí s motorkářskou tématikou pokračuje město Březová – Kulturní dům Březová už třetím rokem. Zatímco v předchozích dvou letech uspořádalo město cestovatelské přednášky, kde hlavní roli hrála značka motorky Jawa, letos půjde o stroje BMW.

dezinfekce

Program se souhrnným názvem Moto BMW Březová, se uskuteční v Kulturním domě na Březové v sobotu 14. března od 17 hodin a nabídne návštěvníkům hned několik bodů. 

Jednou z části akce bude cestovatelská přednáška skupiny WayaWay s názvem „Na Bramboře kolem světa.“ Během devadesátiminutové přednášky budou mít návštěvníci možnost shlédnout spoustu fotografií, videa z cest a poslechnout si zajímavé povídání od cestovatele Františka Nykla, který objel na „Bramboře“ celý svět. 

Kromě přednášky se diváci mohou těšit na prezentace motocyklů ze společnosti BMW DyCom Group Karlovy Vary, která mimo jiné představí i nový model BMW F900 (R, XR). Pro každého návštěvníka s platnou vstupenkou si navíc společnost připravila zajímavou akci, a to slevu ve výši 10 % na nákup doplňků a příslušenství, kterou budou moci zájemci po akci uplatnit v prodejně DyCom Karlovy Vary.

Zajímavostí podvečerního programu bude také křest nového Motoprůvodce Karlovarským krajem a okolím.

Vstupné na akci činí 80 Kč, součástí ceny je i drobné pohoštění. Pokladna KD bude otevřena v den akce od 16 hod. a již nyní si lze zakoupit či zarezervovat vstupenky i online, na webových stránkách kulturního domu.


Zdroj: Michal Bedeč

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy