Březová: Chystá se chilli burger & barbeque & rock festival (TV Západ)

Další zajímavá akce se chystá v Březové na Sokolovsku na sobotu 8. června od 14 hodin ve zdejším amfiteátru Kulturního domu. Půjde o spojení rockové muziky a dobrého jídla. Chybět nebude ani soutěž pro návštěvníky v pojídání pálivých papriček.

dezinfekce

„Rádi bychom podpořili hudbu, muzikanty a rock. Rock je mi osobně hodně blízký, ale i zde na Březové už nějakou dobu děláme s městem podobné akce. Zároveň k tomu patří dobré jídlo. Takže jsme si říkali, proč to nespojit a nezkusit pro lidi udělat něco zajímavého. Napadlo nás udělat barbeque fest a spojit to s troškou rockové hudby. To byla ta hlavní myšlenka. Pak se to pomalu rozvinulo do toho, že jsme udělali i pálivé papričky, že by to pro lidi mohlo být zajímavé. Byla by to výzva, možnost si v něčem zasoutěžit,“ popsal Jiří Krš.

Akci pořádá Město Březová v režii Kulturního domu a Multifunkčního centra. Vstupné se nebude vybírat.

„Budou zde speciality, co se týče burgerů, pak speciality z oblasti barbeque. Zajišťovat to budou pražské restaurace. Docela nám dalo práci někoho vybrat. Opravdu jsme se snažili, aby to nebyly párky v rohlíku a langoše, to, co člověk prostě může koupit kdekoliv, ale aby to bylo něco kvalitnějšího a lidé si zde mohli koupit něco, na čem si pochutnají. Takže to by byla první věc. Dále zde bude vystavovatel z oblasti chilli omáček, výrobce chilli produktů, které si lidé budou moci koupit, ochutnat, popovídat si o tom, poradit se o pěstování. Zjistit si nějaké věci, pokud je to zajímá. K tomu samozřejmě soutěž, kde bude mít několik odvážlivců možnost si zkusit zasoutěžit o zajímavé ceny, co více vydrží, ten nejlepší si bude moci něco zajímavého odnést. Dále zde bude samozřejmě koncert několika kapel, z nichž nejzajímavější a jsme rádi, že se to povedlo, jsou z Prahy, crossover - The Switch, potom z Moravy - Silent Stream of Godless Elegy. Budou zde i další kapely – Liberate, místní, Object z Kraslic, Pamflet z Prahy a Postcards from Arkham,“ vyjmenoval Krš. 

Akce pro celou rodinu se bude konat za každého počasí.

„Budou zde zajištěny v případě špatného počasí stany. Takže hudební produkce poběží, stánkaři budou prodávat, budou vařit, takže ani to nás neodradí,“ dodal Jiří Krš.

Pro motorkáře bude zajištěno parkování u areálu, ostatní mohou využít parkoviště a komunikace ve městě. Konec akce je plánován na 23. hodinu. Bližší informace najdete na facebookové události pod názvem Hot Rock Fest Březová.

Odkaz Facebook:
https://www.facebook.com/events/619727635107271 

Názvy kapel a odkaz:
http://www.mfc-brezova.cz/klient-1228/kino-310/stranka-10974/film-314674


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy